Eddy Wouters


Persoonlijke informatie
Eddy Wouters
Quarteerstraat 10
2627 Schelle
Duffel

gehuwd met Linda Stalpaert en vader van drie zonen, Jeroen, Mattias en Sander

Foto's

Klik op één van de foto’s om te vergroten ›


Contact informatie
ed_wouters@hotmail.com
03/887.51.14
0495/59.87.32
Partijgegevens
Lid partijbestuur
Lid partijbureau : Voorzitter
Afdelingsvoorzitter
Afdelingsbestuur
Waar sta ik voor?

Reeds van in mijn prille jeugd was ik gedreven door mijn engagement om mee te werken aan een positieve uitbouw van de sociale omgeving waarin ik opgroeide.  Als lid van de scouts heb ik jaren mee geparticipeerd in de jeugdbeweging te Hellegat.  Daarna heb ik mijn grenzen verlegd naar Amnesty International waar ik een aantal jaren actief deelnam aan verschillende activiteiten en waar ik tevens een briefschrijfgroep begeleidde.

Toen mijn kinderen naar de kleuterklas gingen, ben ik mij meer en meer gaan bezig houden met de ouderwerking; eerst binnen de Sint-Lutgardisschool en daarna in de organen van de Vlaamse Confederatie van ouders en ouderverenigingen.  Momenteel ben ik lid van het schoolcomité van de Sint-Lutgardisschool en voorzitter van de scholengemeenschap Rupel.

Ook was ik actief in de actiegroep veiliger Boomse steenweg  die tot doel had de A12 een verkeersveilig karakter te geven.

Tenslotte heb ik mij geëngageerd in de plaatselijke politiek en werd ik lid van CD&V Schelle waar ik 6 jaar gemeenteraadslid was, enkele jaren secretaris en nu reeds enkele jaren voorzitter.

De politiek is een uit de hand gelopen hobby maar daarnaast lees ik graag en hou van lekker eten en vooral van reizen om te leren.

Als 55 + ben ik nog steeds actief op de arbeidsmarkt als expert-letselschaderegelaar bij een verzekeringsmaatschappij.