Geert Rottiers


Persoonlijke informatie
Geert Rottiers
Mercatorplaats 6
2627 Schelle
Rumst (Reet)
Foto's

Klik op één van de foto’s om te vergroten ›


Contact informatie
gero@pandora.be
03 288 97 55
0474 202 101
Partijgegevens
Lid partijbestuur
Schepen : 1ste schepen
Voorzitter Beheerscomité van de sportregio Rivierenland
Schepencollege
Gemeenteraad
Afdelingsbestuur
Waar sta ik voor?

Ik ben een geboren en getogen Schellenaar. Oud-leerling van de Sint-Lutgardisschool en GBS De Klim. Beide  prima Schelse scholen. Ik was vele jaren lid en leider van Chiro Schelle. Momenteel ben ik bestuurslid van de VZW Schelle Sport.

Het Schelse verenigingsleven ligt me zeer nauw aan het hart. Ik doe mijn hoed af voor de vele vrijwilligers die actief zijn binnen deze verenigingen. Deze mensen verrichten op maatschappelijk vlak schitterend werk.

Sinds 2000 ben ik in de Schelse politiek. Ik trek bewust de lokale Schelse kaart op politiek vlak. 6 jaar als gemeenteraadslid en nu mijn 6de jaar als schepen. Op professioneel vlak ben ik zelfstandig handelsvertegenwoordiger.  Ik vind het een hele eer schepen te mogen zijn in onze kleine Schelse leefgemeenschap.

Ik ben de grootste supporter van mijn voetballende zonen. Ze voetballen bij Schelle Sport en SK Londerzeel. Iedere wedstrijd van hen tracht ik te volgen. Verder heb ik heb veel interesse in de 2de wereldoorlog en maak ik graag een praatje met mensen. Dat vind ik boeiend.