Tanya Jansegers


Persoonlijke informatie
Tanya Jansegers
Elfnovemberstraat 3
2627 Schelle
Boom

samenwonend

Foto's

Klik op één van de foto’s om te vergroten ›


Contact informatie
jansegers.tanya@pandora.be
03/283.50.08
0477/489.667
Partijgegevens
Lid partijbestuur
OCMW - raadslid
OCMW-raad
Afdelingsbestuur
Cultuur
Kinderopvang
Gezin
Inburgering - migratie - asielbeleid
Jeugd - jongeren
Landbouw - platteland
Leefmilieu
Mobiliteit - verkeersveiligheid
OCMW - welzijn
Onderwijs
Ruimtelijke ordening - openbare werken
Senioren
Sport
Toerisme
Waterlopen
Werken - ondernemen
JONGCD&V
Vrouw & Maatschappij
Waar sta ik voor?

Na het secundair onderwijs heb ik reclame & marketing gestudeerd. Mijn loopbaan ben ik begonnen aan het departement elektromechanica van de Plantijn Hogeschool te Boom. Daarna ging ik aan de slag bij Belfius (toen Dexia). Vorig jaar koos ik voor een carrièreswitch. Sindsdien ben ik tewerkgesteld als medewerker bij de gemeente Hemiksem. Bovendien ben ik ook zaakvoerder van de lokale computer en vapewinkel: TMedia bvba.

Beroepsmatig vind ik thema’s zoals onderwijs, financiën en economie belangrijk. Thema’s zoals sport en cultuur sluiten daar bij aan. Maar als dierenvriend zijn dierenwelzijn en natuurbehoud thema’s die mij na aan het hart liggen.

Ik ben sportief aangelegd. Als kind deed ik atletiek en ik heb een tiental jaren voetbal gespeeld. Het hoogste niveau dat ik behaald heb, is tweede nationale. Uit ervaring mag ik zeggen dat vrouwenafdelingen meer aandacht verdienen. Omdat mijn vrije tijd beperkt is, doe ik geen competitie meer, maar ik probeer toch nog regelmatig te lopen of te fietsen. Verder ga ik graag wandelen met de honden en ik ga ook graag naar concerten of theater. Ik ben erg geïnteresseerd in geschiedenis. Daarom kijk ik graag naar kostuumdrama’s. Ik heb een zwak voor boeken, strips en fotografie, meer specifiek natuurfotografie. Ik ben blij dat ik Belg ben, maar ik ga ook graag over de grenzen kijken…